Black Friday - fekete részletek & Demetra

Kevesebb, mint két hét választ el minket a hagyomány szerinti Black Friday-től. Ezen a pénteken hihetetlen leárazások, kihagyhatatlan akciók árasztják el az étert, bevonva egyre nagyobb tömegeket a vásárlási lázba.
A Black Friday kifejezés 1966-ban keletkezett és 2009-re vált általánossá. Magyarországon első alkalommal 2014-ben tartották meg a kiskereskedelemben. Ma már egyet jelent a a november végi leárazásokkal, de sokan nem tudják, hogy a Black Friday kifejezés honnan is ered, erre vonatkozóan több teória is létezik. A legtöbbször elhangzott történet a fekete pénteki vásárlásról természetesen a kereskedelemhez köthető. A legenda úgy szól, hogy a veszteséges (piros számjeggyel jelölt a könyvelésben) működés után a legtöbb vállalkozás Hálaadás után, ettől a naptól kezdett nyereségessé válni (fekete számjegyekkel jelölt a könyvelésben) az ünnepeknek és leárazásoknak köszönhetően.

Természetesen mi is szeretnénk bevonni vásárlóinkat a webáruházunkban megvalósuló BLACK WEEK kedvezményes napokba. 2023 november 23 és 26 között állandó, minden termékre vonatkozó 12%-os akcióval készülünk.

A Fekete Péntek kapcsán pedig megragadnánk az alkalmat, hogy bemutassunk egy terméket, - Demetra személyében - ahol a fekete szín dominál.
A Demetra LED lámpa egy kis lámpatest meggyőző funkciókkal. Feje rugalmasan elforgatható bármilyen irányba, ezáltal a fény mindig a tökéletes pozícióba helyezhető. Minden helyiségben elegánsan mutat, tökéletes olvasó- és munkalámpaként egyaránt.
Naoto Fukasawa úgy tervezte, hogy kielégítse a nagyobb hatásfok iránti igényt, amely lehetővé teszi a munkafelület magas minőségű, káprázásmentes megvilágítását.

Demetra termékünket és kiegészítőit megvásárolhatja erre a linkre kattintva.

Ne feledje, Black Week az Artemide.hu-n november 23-26 között!